Sommaridrottsskolan 2019
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Vanliga frågor

Behöver alla vara funktionärer?

Ja, alla som är med i någon träningsgrupp är med som funktionärer, antal funktionärsuppdrag styrs av hur gammal du är inte hur mycket du tränar eller tävlar.


Behövs några förkunskaper?

Som mängdfunktionär behöver du ofta inga förkunskap utan du kommer att ledas av en kunnig huvudfunktionär/Grenledare som ger dig instruktioner på plats för att du ska klara av ditt funktionärsuppdrag.

  

Får jag något att äta och dricka under arrangemanget?

På våra arrangemang får du alltid fika eller mat, det beror lite på hur långt ditt uppdrag är. Glöm ej att ange i din anmälan om du har någon form av matallergi eller intolerans. På alla arrangemang är det bra att ha med sig en egen vattenflaska som du kan fylla på under dagen.

 

Hur anmäler jag mig som funktionär?

Det finns ett par olika sätt att anmäla sig som funktionär på våra olika arrangemang.

Anmälningslänk som finns på arrangemangsfliken vid arrangemanget.  (Vanligt vid klubbgemensamma)

Kallelse som du svarar JA eller NEJ på går till den aktiva och där får man gärna skriva namn på den förälder som är funktionär.

Vi vissa samarrangemang som t.ex Finnkampen, Bauhaus och Stafett SM så är det ett formulär som Stadionklubbarna använder. 


Jag har inte fått någon funktionärskallelse, men mitt barn har fått?
I vårt system är det den aktive (barn, ungdom, senior) som kommer få kallelse till funktionärsuppdrag. När barnen är små så innebär det att föräldern gör funktionärsuppdraget antingen själv eller ihop med sitt barn. När barnen blir äldre så kommer de kunna göra sitt funktionärsuppdrag själva. Så när ett funktionärsuppdrag skickas ut till yngre aktiva gäller den främst föräldern.  

 

Jag har anmält mig som funktionär men har fått förhinder, vad gör jag?

Om du fått förhinder och det är mindre än 14 dagar till arrangemanget så måste du själv ordna en aktuell ersättare som kan ta över din roll.


Jag kan inte vara funktionär på den lördagen?

Om du inte kan vara funktionär på något av de uppdrag som gruppen blivit tilldelad, kontakta funktionärsansvarig så hittar vi ett uppdrag som passar i tid och omfattning, vi har över 30 arrangemang per år.


SIDAN ÄR UNDER UPPDATERING

 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners