IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Kläder

Intersport Lidingö är vår samarbetspartner när det gäller tränings- och tävlingskläder. Där har vi som är medlemmar i IFK Lidingö Friidrott rabatt på ordinarie priser för träningskläder och skor utanför klubbkollektionen. D.v.s. de sortiment som finns i Intersportbutiken Lidingö. Rabatt kupong skickas till medlemmar inför våra klubbkvällar.

Vår egen klubbkollektion går att kika på samt beställa och betala online på vår webbshop som Intersport administrerar åt oss.

Klicka på länken nedan för att komma till webshopen!

www.intersportlidingo.se


Klicka på vår klubblogga så kommer du till friidrottens klubbsortiment

Kollektionen med klubbsortimentet finns på kansliet och man kan komma förbi och prova.
För att prova ut kläder stämmer man av och bokar tid med Ingela på kansliet, ingela@lidingofri.se

Vi har även klubbdagar på Intersport då man kan passa på att titta, känna på och prova plaggen ur klubbsortimentet. Klubbdagarna brukar infalla i mars och oktober, samt när vi har arrangemang på Vallen. Håll utkik efter datum på hemsidan!

Kontaktperson på Intersport är Mikael Axbom mikael.axbom@intersport.se mobil 0707-17 37 92.

Intersport Clubmedlemskap

Du har väl ett Intersport Clubmedlemskap?


Om inte rekommenderar vi er att skaffa ett, antingen i butiken eller via nätet.


Som  Intersport Clubmedlem får du rabatt på alla dina inköp du gör på Intersport under året.

Du handlar i, valfri butik eller på nätet.  Under ett helt år blir det en slant! Medlemskapet är kopplat till ditt personnummer.


Om du sedan kopplar ditt medlemskap till IFK Lidingö Friidrott så får även klubben en  bonus på dina inköp. Du kopplar lätt ditt kort till föreningen på nätet eller i butiken.


Läs mer om på Intersport Clubkort på deras hemsida.


Perfekt, som att slå två flugor i en smäll:)

Rutiner för gruppbeställningar av klubbkläder IFK Lidingö Friidrott

Förslagsvis utser varje grupp en klädansvarig, antingen en administratör eller annan förälder.

Vi har tre olika paket att välja på när man gör gruppbeställningar, man kan även göra beställningar från sortimentet i shoppen.


Klädansvarig, i resp grupp lånar med sig en provkollektion från Intersport eller kansli. På Intersport är det Mikael Axbom mikael.axbom@intersport.se  ni kontaktar. Det är Mikael som är den person som hanterar klubbkläder i butiken, övrig personal är inte insatt i resp klubbars klädkollektioner och rutiner.


  • På en specifik träning får barnen prova ut vilka produkter de vill beställa, (gruppen kan inte ha provkollektionen under flera veckor)
  • Eftersom klädansvarig kommer att betala hela beställningen mot faktura från Intersport är vår rekommendation att klädansvarig tar in betalning från samtliga innan beställningen läggs.
  • Klädansvarig från gruppen lämnar beställingsblankett till Mikael Axbom på Intersport, helst via mail mikael.axbom@intersport.se
  • Klädansvarig från gruppen hämtar ut hela gruppbeställningen hos Intersport. Intersport meddelar när orden finns klar att hämta.
  • Intersport kommer fakturera klädansvarig hela beställingen.
  • Klädansvarig levererar kläderna till aktiva i gruppen på träning.
  • Väljer gruppen att trycka gruppsponsorlogotype gäller den policyn som finns på vår hemsida (även inklippt nedan) under fliken kläder. Ledare i resp grupp ansvara för att ta fram tryckfärdigt original från ev sponsor.

Här finns beställningsblankett att ladda ner

Här finns "Rutiner får gruppbeställningar" att ladda ner.

Här finns "Policy för gruppsponsring" att ladda ner."Vi vill passa på att informera er om att ni med fördel kan skaffa Intersport Clubkort. Med Clubkortet får ni extra rabatt på hela dina årsinköp du gör på valfri Intersportsbutik i landet. Är du redan Interspor Clubmedlem kopplar du lätt ditt kort till IFK Lidingö Friidrott, vi kan hjälpa till med det på klubbkvällen om du inte gör det via nätet själv, det är superlätt!"

Klubbdagar på Intersport

Två gånger om året  arrangerar Intersport och IFK Lidingö klubbdagar i butiken Intersport i Lidingö Centrum. Det brukar infalla i Mars och i Oktober.

Vi har även klubbdag på Lidingövallen i samband med vår tävlingar.

Det finns möjlighet att titta på hela kollektionen på klubbdagarna, prova kläderna och beställa direkt i butiken. Om du har några frågor om IFKs kollektion så passa på att fråga Mikael på Intersport. Han är ansvarig för vår klubbkollektion på Intersport.

 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners