Luciaspelen 13-15 December
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Kläder handlas via webshopen!

Intersport Lidingö är vår samarbetspartner när det gäller tränings- och tävlingskläder. Där har vi som är medlemmar i IFK Lidingö Friidrott rabatt på ordinarie priser för träningskläder och skor utanför klubbkollektionen. D.v.s. de sortiment som finns i Intersportbutiken Lidingö. 

Vår egen klubbkollektion går att kika på samt beställa och betala online på vår webbshop som Intersport administrerar åt oss.

Klicka på länken nedan för att komma till webshopen!


www.intersportlidingo.se


Klicka på vår klubblogga så kommer du till friidrottens klubbsortiment

Kollektionen med klubbsortimentet finns på kansliet och man kan komma förbi och prova.
För att prova ut kläder stämmer man av och bokar tid med Ingela på kansliet, ingela@lidingofri.se

Vi har även klubbdagar på Intersport då man kan passa på att titta, känna på och prova plaggen ur klubbsortimentet. Håll utkik efter datum på hemsidan!

Kontaktperson på Intersport är Mikael Axbom mikael.axbom@intersport.se mobil 0707-17 37 92.

Klubbdagar på Intersport 2019

Flera gånger om året  arrangerar Intersport och IFK Lidingö Friidrott klubbdagar i butiken Intersport Lidingö Centrum eller på Lidingövallen i samband med något arrangemang


Under 2019 har vi planerat att ha klubbtillfällen följande datum:

14 marspå Intersport Lidingö

19 maj -    på Vallen i samband med KM- Fokus på juniorer

28 maj -    på Intersport Lidingö

12 nov -    på Intersport Lidingö


Under klubbkvällarna finns möjlighet att titta på hela kollektionen på, prova kläderna och beställa direkt i butiken.


Om du har några frågor om IFKs kollektion så passa på att fråga Mikael  Axbom på Intersport om du är i butiken. Han är ansvarig för vår klubbkollektion på Intersport.


Du kan alltid höra av dig till Ingela på kansliet om du har klädfrågor

Rutiner för gruppbeställningar av klubbkläder IFK Lidingö Friidrott

Förslagsvis utser varje grupp en klädansvarig, antingen en administratör eller annan förälder.

Vi har tre olika paket att välja på när man gör gruppbeställningar, man kan även göra beställningar från sortimentet i shoppen.


Klädansvarig, i resp grupp lånar med sig en provkollektion från Intersport eller kansli. På Intersport är det Mikael Axbom mikael.axbom@intersport.se  ni kontaktar. Det är Mikael som är den person som hanterar klubbkläder i butiken, övrig personal är inte insatt i resp klubbars klädkollektioner och rutiner.


  • På en specifik träning får barnen prova ut vilka produkter de vill beställa, (gruppen kan inte ha provkollektionen under flera veckor)
  • Eftersom klädansvarig kommer att betala hela beställningen mot faktura från Intersport är vår rekommendation att klädansvarig tar in betalning från samtliga innan beställningen läggs.
  • Klädansvarig från gruppen lämnar beställingsblankett till Mikael Axbom på Intersport, helst via mail mikael.axbom@intersport.se
  • Klädansvarig från gruppen hämtar ut hela gruppbeställningen hos Intersport. Intersport meddelar när orden finns klar att hämta.
  • Intersport kommer fakturera klädansvarig hela beställningen.
  • Gruppens klädansvariga levererar kläderna till aktiva i gruppen på träning.
  • Väljer gruppen att trycka gruppsponsorlogotype gäller den policyn som finns på vår hemsida (även inklippt nedan) under fliken kläder. Ledare i resp grupp ansvara för att ta fram tryckfärdigt original från ev sponsor.

Här finns beställningsblankett att ladda ner

Här finns "Rutiner får gruppbeställningar" att ladda ner.

Här finns "Policy för gruppsponsring" att ladda ner."Vi vill passa på att informera er om att ni med fördel kan skaffa Intersport Clubkort. Med Clubkortet får ni extra rabatt på hela dina årsinköp du gör på valfri Intersportsbutik i landet. Är du redan Intersport Clubmedlem kopplar du lätt ditt kort till IFK Lidingö Friidrott, vi kan hjälpa till med det på klubbkvällen om du inte gör det via nätet själv, det är superlätt!"

Intersport Clubmedlemskap

Du har väl ett Intersport Clubmedlemskap?


Om inte rekommenderar vi er att skaffa ett, antingen i butiken eller via nätet.


Som  Intersport Clubmedlem får du rabatt på alla dina inköp du gör på Intersport under året.

Du handlar i, valfri butik eller på nätet.  Under ett helt år blir det en slant! Medlemskapet är kopplat till ditt personnummer, så du behöver alltså inte något fysiskt kort i plånboken.


Om du sedan kopplar ditt medlemskap till IFK Lidingö Friidrott så får även klubben en  bonus på dina inköp. Du kopplar lätt ditt kort till föreningen på nätet eller i butiken.


Läs mer om på Intersport Clubkort på deras hemsida.


Perfekt, som att slå två flugor i en smäll:)

 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners