Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Klubbkläder handlas via webshopen!

Craft och Stadium är våra nya parters från 1 januari 2020  när det gäller tränings- och tävlingskläder. 


Webshopen är just nu under utbyggnad och öppnar under sommaren.


Här kan du klubbens profilguide/sortiment med RÄTT PRISER PÅ RESP PLAGG som pdfLänk till shopen (alla bilder har inte rätt tryck just nu) fram till den nya shopen öppnar mailar du din beställning till  teamsales.barkarby@stadium.se eller gör din beställning via klädansvarig i din grupp


Fyll i din beställning i denna mall fram till shopen är helt online.


I denna blankett ser du de korrekta priserna 


Rutiner kring beställning av tävlingslinne, shorts och heldräkt.

Föreningen kommer att ha utprovningsdagar några gånger per år för att beställa tävlingsplaggen, linnet, heldräkt och marathonshortsen. Bilder på dem ovan.


Dessa produkter är det minimiorder på 15 plagg och ca 8 veckors leverans därför vi gör beställning  av dessa produkter föreningsvis.


Nästa beställning sker i augusti 2020.
(på grund av smittspridning av Corona viruset kommer vi inte att ha någon utprovning under våren 2020 förhoppningsvis kan vi ha det efter sommaren)


Beställningsblankett för tävlingskläder (mall)

Rutiner för gruppbeställningar

Beställningsblankett gruppbeställningar (mall)För att hämta kläder på kansliet till grupputprovning vid en träning stämmer man av och bokar tid med Ingela på kansliet, ingela.stralka@lidingofri.se


Rutiner kring gruppsponsring  - när STADIUM har sin nya version av shopen igång under våren, kommer det att vara möjligt med gruppsponsring på valda delar av sortimentet.

 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners